bezorg tips voor in Den Haag

4 lekkere bezorg tips voor in Den Haag

Den Haag, de stad waar geschiedenis en moderniteit hand in hand gaan, heeft niet alleen op cultureel vlak veel te bieden. Als het om eten gaat, kom je hier ook niets tekort. Van ontbijt tot diner, de stad biedt talloze opties voor lekker eten aan huis. Of je nu geen zin hebt om te koken, een drukke werkdag hebt of gewoon gezellig met vrienden op de bank wilt hangen, we hebben vier top bezorgopties voor je op een rij gezet. Denk aan gezonde maaltijden, pizza’s waar je van gaat watertanden, en alles daartussenin. Dit zijn de lekkerste bezorg tips voor als je trek hebt, maar de keuken liever vermijdt.

FOAM – Gezond en verantwoord, zonder gedoe

Gezond eten is in, en als je een beetje bewust bezig bent, heb je waarschijnlijk al van FOAM gehoord. Dit is de plek in Den Haag waar je voedzame, plantaardige gerechten kunt bestellen. Wat zo fijn is aan FOAM, is dat je niet hoeft in te leveren op smaak om toch gezond te eten. Of je nu bezig bent met die nieuwe detox of gewoon wat meer groenten wilt binnenkrijgen, hun menu zit vol met verse, seizoensgebonden ingrediënten. Stel je voor, je zit lekker thuis, en binnen no-time staat er een kleurrijke salade of vegan wrap op tafel, zonder dat je ook maar een pan hebt aangeraakt. En het mooiste? Je voelt je na zo’n maaltijd niet alleen voldaan, maar ook goed over jezelf. Voor een complete ervaring kun je zelfs een ontbijt bij hen laten bezorgen. Dus als je op zoek bent naar een gezonde start van je dag, ga dan zeker voor ontbijt bezorgen Den Haag bij FOAM.

Pizza Burrata – Authentieke pizza zoals het hoort

Zin in pizza, maar dan wel eentje zoals je die in Italië zou eten? Pizza Burrata is dan de plek waar je moet zijn. Deze pizzeria is niet zomaar een afhaalzaak, het is alsof je een stukje Napels in huis haalt. De houtoven zorgt voor die perfecte, knapperige korst, terwijl de toppings je het gevoel geven dat je aan een terrasje in Rome zit. Echt comfort food op zijn best. Wat het extra fijn maakt, is dat ze bij Burrata snappen dat een goede pizza draait om eenvoud en topkwaliteit ingrediënten. Denk aan verse tomatensaus, romige burrata, en de beste olijfolie. Of je nu gaat voor de klassieker Margherita of jezelf trakteert op de decadente Pizza di Parma, het is altijd raak. Het is die soort pizza waarbij je van tevoren al weet dat je niet stopt na één slice. Perfect voor een avondje Netflix op de bank, met een pizza die je echt niet zelf kunt overtreffen in je eigen keuken.

Tandoor16 – Spicy en authentiek op je bord

Als je een keer zin hebt in iets totaal anders, vol intense smaken en kruiden, dan is Tandoor16 dé Indiase bezorgoptie voor jou. We hebben allemaal van die dagen waarop je geen zin hebt in standaard gerechten, en een goed gekruide curry is precies waar je trek in hebt. Tandoor16 zorgt ervoor dat je huis ruikt alsof je in een Indiase tandoori keuken staat, zonder dat je zelf iets hebt hoeven doen. Van hun zachte butter chicken tot de heerlijk knapperige samosa’s, elke hap zit vol smaak. En wat is er nou lekkerder dan een bord vol geurige rijst, gecombineerd met vers gebakken naan om alles op te deppen? Het enige waar je nog voor hoeft te zorgen, is je favoriete serie of film, terwijl de heerlijke geuren van de curry zich verspreiden door je woonkamer. En met de royale porties hoef je je geen zorgen te maken over honger hebben later op de avond – misschien houd je zelfs nog wat over voor de lunch de volgende dag.

The Fish Shack – De zee op je bord, maar dan thuis

Visliefhebbers opgelet, The Fish Shack is jouw go-to als je zin hebt in een maaltijd die je doet denken aan een zomerse dag aan het strand. Dit restaurant staat bekend om zijn verse visgerechten die je thuis laten genieten van de beste smaken die de zee te bieden heeft. En wat zo heerlijk is, is dat je met een paar klikken een vismaaltijd van restaurantkwaliteit kunt bestellen, zonder gedoe in de keuken. Stel je voor dat je in je huiskamer zit, en binnen een half uur geniet van een knapperige fish & chips of een sappige zalmburger. Hun fish & chips zijn beroemd om de perfect gebakken vis, en de handgesneden friet maakt het helemaal af. Het is het soort gerecht dat je eigenlijk niet zelf kunt maken, omdat het geheim ligt in die perfecte krokante korst en de heerlijk zachte vis van binnen. Ideaal voor een vrijdagavond met een goed glas wijn erbij, of gewoon als je even wat anders wilt dan vlees of pasta.

Haags gemak, zonder in te leveren op smaak

Of je nu gaat voor een gezonde lunch van FOAM, een houtoven pizza van Pizza Burrata, een kruidige curry van Tandoor16, of de heerlijkste visgerechten van The Fish Shack, één ding is zeker, in Den Haag kun je altijd rekenen op topkwaliteit bezorgmaaltijden. Het fijne is dat je niet meer de deur uit hoeft om van een restaurantwaardige maaltijd te genieten. Met een paar klikken op je telefoon heb je binnen no-time een heerlijke maaltijd op tafel, perfect voor elke gelegenheid. En voor de ochtenden dat je even niets wilt doen, denk dan aan ontbijt bezorgen in Den Haag. Want waarom zou je zelf stressen in de keuken als je net zo gezond en lekker aan je dag kunt beginnen, geleverd aan je voordeur?